Finalizohet projekti për ndërtimin e Parkut Fotovoltaik të Karavastasë

Postuar më: 31 Korrik 2020

Qeveria shqiptare nënshkroi sot marrëveshjen zbatuese për Parkun Fotovoltaik të Karavastasë me kompaninë prestigjioze frenceze “Voltalia. Kjo marrëveshje i çel udhën kantierit më të madh në Ballkan të energjisë diellore, ku kjo kompan...


Hapim listat që çdo qytetar të zgjedhë jo vetëm partinë, por edhe deputetin që do

Postuar më: 30 Korrik 2020

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Së pari, dëshiroj të shpreh kënaqësinë për formën e jashtëzakonshme fizike të zotit Alimadhi, gjë që besoj është një dëshmi e punës së shkëlqyer të mjekëve dhe të...


Do respektojmë Venecian dhe në 30 korrik votojmë ndryshimet kushtetuese

Postuar më: 27 Korrik 2020

Kryeministri Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Mund t’ju informoj mbi raportin, se Komisioni i Venecias ka nënvizuar jo një, por një sërë shkeljesh të Presidentit të Republikës. Janë të shkruara, e zeza mbi të bardhë. Një ser...


Vota e sotme provë e madhe e qëndrimit të Partisë Socialiste në krah të shqiptarëve, pa dallim partish e anësish politike

Postuar më: 23 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Duke e përsëritur apelin për të gjithë ata që na ndjekin, për domosdoshmërinë e mbajtjes së maskave në mjedise të mbyllura dhe duke shprehur keqardhjen për disa, të cilë...


Tirana 24 orë ujë, rehabilitohet rrjeti hidrik nga ujëmbledhësi deri në impiantin e Bovillës

Postuar më: 16 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama pas inspektimit të digës së Ujëmbledhësit të Bovillës: Përshëndetje të gjithëve! Më vjen mirë që jemi sot këtu! Kërkoj ndjesën e të gjithëve për ta nisur jo me ujin, por me maskat, për t’u kujtua...


Në Kuvend, për procesin e Reformës Zgjedhore

Postuar më: 16 Korrik 2020

Fjala e Kreministrit Edi Rama në seancën plenare të Kuvendit: Maska është tanimë e detyrueshme në ambiente të mbyllura dhe nuk është aspak e domosdoshme në mjedise të hapura. Me këtë rast përfitoj që t’iu përgjgjem edhe të gjithë...


Memorial për Holokaustin në Tiranë

Postuar më: 9 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në përurimin e Memorialit të Holokaustit, në Parkun e Liqenit në Tiranë: Është kënaqësi e madhe dhe personale për mua që sot të jem këtu, i pranishëm në realizimin e një dëshmie të prekshme të ndosht...


Transformim urban historik nga rrënojat e tragjedisë së 26 nëntorit

Postuar më: 7 Korrik 2020

“Kombinati”, një prej zonave më të prekura në Tiranë nga tërmeti i 26 nëntorit, shumë shpejt do të transformohet në një prej poleve më atraktive të kryeqytetit. Kryeministri Edi Rama, sëbashku me kryetarin e Bashkisë së Tiranës, ...


Drejt marrëveshjes me konsensus politik dhe dinjitet institucional

Postuar më: 2 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Unë besoj që për sa më takon dhe për sa na takon, jemi përpjekur gjatë gjithë kësaj kohe që ta shprehim respektin për nevojën e konsensusit duke mos ndarë ata që janë ja...


Çelet gara për projektin madhor të infrastrukturës kombëtare Milot – Fier

Postuar më: 1 Korrik 2020

Një tjetër projekt madhor i infrastrukturës rrugore, ai i segmentit Milot-Fier, pjesë e Korridorit Adriatiko-Jonian ka çelur zyrtarisht sot garën për ndërtimin e atij që pritet të jetë një aks me standardet më të larta europiane sa i p...


Yura Corporation, pas investimeve në 12 shtete nis punën edhe në Shqipëri

Postuar më: 26 Qershor 2020

Reformat e qeverisë dhe vëmendja e shtuar ndaj investitorëve kanë dyfishuar stokun e investimeve të huaja në Shqipëri. Kryeministri Edi Rama së bashku me ministren e Financave dhe Eknomisë, Anila Denaj inauguruan sot fabrikën më të re në...


Kryesimi i OSBE nga Shqipëria – Fjala në Konferencën Vjetore të Rishikimit të Sigurisë, 2020

Postuar më: 23 Qershor 2020

Fjala e Kryetarit të Radhës së OSBE, Kryeministrit Edi Rama në Konferencën Vjetore të Rishikimit të Sigurisë, 2020: -Faleminderit shumë zoti Ambasador! Të nderuar shkëlqesi, zonja dhe zotërinj, Më lejoni t’u përshëndes të gjithëve ...


Tuneli i Llogarasë, një vepër strategjike për turizmin në rivierën e Jonit

Postuar më: 19 Qershor 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në shpalljen e garës ndërkombëtare për projektin inxhinierik të Tunelit të Llogarasë: Më vjen shumë mirë që jemi përsëri këtu për një tjetër projekt me rëndësi strategjike, që është Tuneli i Lloga...


Prezantimi i Kryenegociatorit për Zhvillimim e Negociatave për antarësimin e Shqipërisë në BE, ambasadorit Zef Mazi

Postuar më: 18 Qershor 2020

Prezantimi i Kryenegociatorit për Zhvillimim e Negociatave për antarësimin e Shqipërisë në BE, ambasadorit Zef Mazi: Kryeministri Edi Rama: Përshëndetje të gjithëve! Në radhë të parë më lejoni të falenderoj ambasadorin, Zotin Soreca, ...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare

Postuar më: 18 Qershor 2020

E ndoqa me pezmatim këtë interpelancë, jo se është e para, por sepse faktikisht duke u përgatitur për të folur për raportin e progresit të BE-sw, siç është detyrimi në agjendën e sotme, përsëri po mendoja lidhur me një debat që bë...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët